2534 Tát, Árpád utca 22.   H-P: 8-17h, Szo: 8-12h   Email: bolt[kukac]zolikerekpar.hu   Tel.: +36-30-966-8761

XLC, Bikefun, Merida
Casco bukósisakok, ruházat széles választékban!

A Casco által szabadalmaztatott és használt technológiák

Monocoque™-Inmold Combi - Új könnyűsúlyú kombinációja a az egybeöntött technológiának és a kemény külső héjnak.

Monocoque™-Plus - A belső váz és a külső hély egybefüggő egységet képez.

Monocoque™-ultra - Ezen innovatív megoldású sisakok külső héja külön szegmensekből áll, melyeket rozsdamentes acél szegecsek fognak össze, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet.

Freshair ventilation - Ez a kifinomult szellőztető rendszer a belső héjban oldja meg a fej szellőztetését. Ebben az esetben a sisak szellőzőnyilásainak száma másodlagos jeletőségű.

Safety Reflect Line - Minden oldalról biztosítja a láthatóságot. A világítás mellett ez egy passzív biztonsági berendezés, mely fokozza a láthatóságot szürkületben vagy rossz látási körülmények között. A technológia szabadalmi bejegyzés alatt áll.

Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

Klima Automatik - állandó hőmérsékletet és szellőzést biztosít a túlzott lehűlés veszélye nélkül.

Aircontrol - 3 részes ventillációs rendszer. Két fül elől és egy hátul biztosítja a megfelelő szellőzést. Annyira egyszerű és oly innovatív.

Patent-Strapping - 3 pontos biztonsági zsinór és a Casco Lock oldó szerkezet gyors és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az új zsinóros megoldás elegáns és hatékony, csak egy rántás és már oldottuk is a zárat, egy pattintás és már rögzítettük is. Soha nem volt dolgunk még ilyen könnyed megoldással. A Casco nem véletlenül büszke erre a megoldásra. Ennyi, a sisakgyártásban eltöltött idő után is fel lehet találni a spanyol viaszt. A sisak levétele nélkül állíthatjuk a pánt feszességét, ami rendkívül praktikus.

Light Weight - A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és mindemellett eszméletlenül biztonságossá.

Frameworx - Egy belső polikarbonát vázkeret maximalizája a biztonságot. A becsapódási energiát nagyobb felületen vezeti el. A sisak kulcsfontosságú részei nem esnek szét többszöri becsapódás hatására sem. Olyan szintű biztonságot nyújt ez a technológia, hogy amint a Casco bevezette a piacra, a többi gyártó is fejleszett valami ehhez hasonló megoldást, mivel előnyei egyértelműek.

Alu Roll Bar - Integrált alumínium rúd halad végig a bukósisak teljes hosszán, mely segít eloszlatni a becsapódási energiát az elnyelő részek között. A fejet ért ütés ezáltal nagyban lecsökkent. Rendkívüli módon redukálja az agyrászkódás esélyét.

2 in 1 concept - Integrált napellenző csere mechanika. Hasznája a bukót a napellenzővel vagy a nélkül kedvére.

Winterpacket - Minden nap, egész évben! Ezt jelenti a Casco új koncepciója a "Four Season". Egyes bukósisakokhoz rendelhető egy téli szett, mellyel használhatóvá tesszük sisakunkat hideg időben is. A fülpárna megfelelően véd a hidegtől, anélkül hogy a külső hangokat torzítaná.

Disk Fit Comfort - Egy kézzel, könnyedén állíthatja be a bukósisakot, hogy pontosan illeszkedjen a fejéhez.

Diskfit Vario - Maximalizált komfort. A kerület mellett ezzel a megoldással már a magasságot is könnyedén beállíhatja, így példátlan kényelmet biztosít viselőjének.

Fontosabb tudnivalók a CASCO sisakokról és a cégről: minden igényt kielégítő, széles termékskála: hagyományos országúti, megerősített MTB, funkcionális városi, profi triatlon és időfutam, biztonságos gyermek és prémium kategóriás E-bike bukók kényelem és maximális biztonság állandó raktárkészlet, nincs előrendelési kötelezettség rugalmas rendelési lehetőség (B2B-n is) akár egydarabos mennyiség is rendelhető, nincs minimum rendelési mennyiség pontos és gyors kiszállítás (DPD csomagküldő szolgálat által) a megrendelést követő 3-4napon belül rendelési mennyiségtől független fix 10Euros szállítási költség az ország egész területén csere-garancia, a vásárlástól számított 3 éven belül kicseréljük a rendeltetésszerű használat során megsérült fejvédőt állandó, rugalmas problémakezelés megbízható minőség, európai gyártás és kiemelkedő dizájn (The Style of Protection) folyamatos termékfejlesztés, innováció (Adaptive aerodynamic, Casco Loc csatolórendszer, MyStyle drót, SPEEDmask, Frameworx) a mai európai sisaktrendet a Casco diktálja! folyamatos marketing támogatás (élcsapatok szponzorálása, TOP rendezvényeken való folyamatos részvétel, háttéranyagok készítése és folyamatos információáramlás az újdonságokról, látványos image képek, technikai leírások megosztása)

Cateye, Sigma, Trelock, VDO computerek

Cateye Velo 5 Trelock FC845 Sigma Computer 2010

Cateye, Sigma, Bikefun, Trelock lámpák

CATEYE LIGHT EL135 FRONT Trelock LS 280/312

Bikefun, XLC, Trelock
lánc, sodrony és biztonsági lakatok

BikeFun Shake Lock XLC Ronald Biggs sodrony Trelock SK480

Bikefun, XLC, BTS szerszámok

Bikefun Take Away Trelock

Kedvező árú kosarak, táskák kerékpárokra kiváló minőségben!

Olcsó sárvédők, csomagtartók széles választékban, kedvező áron, minden biciklire!

Fényvisszaverő mellény, kulacsok és egyéb apróságok minden típusú kerékpárhoz, kedvező áron!


tulajdonos, üzletvezető:
Czuth Zoltán

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig: 8-17h
szombaton: 8-12h

Elérhetőségeink:

Cím: 2534 Tát, Árpád utca 22.

Tel.: +36-30-966-8761

Email: bolt[kukac]zolikerekpar.hu

Kerékpáros túraajánlatok

Kerékpártúra
www.bikemap.net
további kerékpártúrák